![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/pieper_notext.png.637b12.webp)
`
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/pieper_notext.png.637b12.webp)
Aardappelpizza met zalm, prei en sla
Pizza con patate. Eenvoudig, snel en erg lekker!
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/gerecht.png.29b722.webp)
Hoofdgerecht
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/persoon.png.31046d.webp)
2 personen
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/klok.png.e8f983.webp)
20-30 minuten
Ingrediënten:
![Product](https://celavita.nl/app/uploads/2024/01/Pieper-schijfjes.png)
- 1 pak kant&klaar pizzadeeg
- 3 el crème fraîche
- 1/3e (150g) zak Cêlavíta’s verse dunne aardappelschijfjes
- 1 prei, wit in ringen gesneden
- 50 g oude kaas, geraspt
- 100 g gerookte zalm in reepjes
- 50 g slamelange
- (Optioneel: Zalmeitjes, dille en grove mosterd)
Extra nodig:
Bakplaat met bakpapier
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het pizzadeeg op een bakplaat.
Besmeer het pizzadeeg met de crème fraîche. Verdeel de aardappelschijfjes, preiringen en oude kaas over de pizzabodem. Bak de pizza in ca. 10 à 12 minuten goudbruin.
Stap 2:
Leg de pizza op een serveerplank en beleg met zalmreepjes, gemengde salade en optioneel zalmeitjes, dille en grove mosterd.