Ga naar de inhoud
`
Aardappelpizza met zalm, prei en sla
Pizza con patate. Eenvoudig, snel en erg lekker!
Hoofdgerecht
2 personen
20-30 minuten
Ingrediënten:
Product
  • 1 pak kant&klaar pizzadeeg
  • 3 el crème fraîche
  • 1/3e (150g) zak Cêlavíta’s verse dunne aardappelschijfjes
  • 1 prei, wit in ringen gesneden
  • 50 g oude kaas, geraspt
  • 100 g gerookte zalm in reepjes
  • 50 g slamelange
  • (Optioneel: Zalmeitjes, dille en grove mosterd)

 

Extra nodig:

Bakplaat met bakpapier

Bereidingswijze

Stap 1:

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het pizzadeeg op een bakplaat.
Besmeer het pizzadeeg met de crème fraîche. Verdeel de aardappelschijfjes, preiringen en oude kaas over de pizzabodem. Bak de pizza in ca. 10 à 12 minuten goudbruin.

 

Stap 2:

Leg de pizza op een serveerplank en beleg met zalmreepjes, gemengde salade en optioneel zalmeitjes, dille en grove mosterd.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker