Ga naar de inhoud

Kom Jij Ons

Team Versterken?

Werken Bij CêlaVíta!

CêlaVíta is al ruim 55 jaar lang de bekendste Nederlandse producent van koelverse aardappelspecialiteiten. Wij leveren aardappelproducten aan o.a. supermarkten, hotels, restaurants en industrieklanten in geheel Europa. Bij CêlaVíta in Wezep werken circa 200 medewerkers met een gemeenschappelijke passie: de liefde voor aardappelen.

 

Kom jij ons team versterken en ben je benieuwd naar al onze vacatures?

Uitgelicht:
Medewerker Warehouse

Samen met de Allround Warehouse collega bespreek je de orders van de dag en wordt er bepaald in welk deel van het magazijn je aan de slag gaat.

Omdat je als duizendpoot in het magazijn veel verschillende werkzaamheden hebt, kan het zijn dat je de ene dag op de reachtruck werkt en de andere dag aan het vlammen bent op de heftruck op een andere afdeling van het magazijn.

Naast het ontvangen en het registreren van de juiste producten en materiaal, zorg jij voor het optimaal gebruiksonderhoud van onze heft- en reachtrucks zodat deze altijd in goede staat verkeren.

Met jouw doorzettingsvermogen pak je, ondanks de koude omgeving, elke uitdaging met beide handen aan.

Kortom, geen dag is hetzelfde als je komt werken bij CêlaVíta.

Waarom
CêlaVíta?

“De combinatie van mijn passie voor voedingsmiddelentechnologie en mijn agrarische achtergrond komen perfect samen bij CêlaVíta. Ik geniet van het bedenken en optimaliseren van nieuwe producten, waarbij duurzaamheid en gezondheid voorop staan. Het mooiste moment is wanneer ik het resultaat van mijn werk uiteindelijk in de winkel zie liggen, vanaf de aardappel tot het verpakte eindproduct.”

Rick, R&D specialist

 

 

 

Uitgelicht:
Storingsmonteur

Samen met het Technische Team zijn jullie verantwoordelijk voor de machines bij CêlaVíta. Zodra er een storing binnenkomt kom jij direct in actie. Je bekijkt de storing, denkt even na en pakt het probleem met beide handen aan en lost de storing op. Vervolgens analyseer je de storing en zoek je uit of er een verbeterproces gestart moet worden om eenzelfde storing in de toekomst voor te zijn.

Als storingsmonteur bij CêlaVíta ken jij de fabriek en onze machines als geen ander. Omdat we in een 3 ploegendienst werken, komt het vaak voor dat jij de aangewezen technische held bent om de problemen in onze fabrieken zo snel mogelijk op te lossen. Zoals je je kunt voorstellen is geen storing hetzelfde. Dit kan zowel op mechanisch, elektronisch als ook op bestuurstechnisch niveau zijn.

Waarom
CêlaVíta?

“De diversiteit van het werk en de positieve sfeer in het team vind ik leuk bij CêlaVíta. Het contact met collega’s en het helpen van personeel geven mij energie, terwijl de leerzame ervaringen en gezamenlijke activiteiten zoals teamuitjes en bedrijfsfeesten mijn werkplezier versterken.”

Kasia, HR Specialist