Ga naar de inhoud
`
Biefstuk uit de pan met gesmoorde uien, gemengde salade en gebakken aardappeltjes
Op zoek naar een snelle maaltijd? Deze heerlijke biefstuk en gebakken aardappeltjes staan binnen no-time op tafel. Mmmm, lekker!
Hoofdgerecht
2 personen
20 minuten
Ingrediënten:
Product
  • 450 g CêlaVíta Oma’s Opbakkers
  • 2 el zonnebloemolie
  • Zout en peper, naar smaak
  • 2 biefstukken à 120 g stuk, op kamertemperatuur
  • 1 el roomboter
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 grote uien, in ringen gesneden
  • 150 g gemengde salade
  • ¼ komkommer, in plakjes
  • 1 tomaat, in partjes
  • 2 el croutons
  • 1-2 el salade dressing, naar keus
Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Bak de Oma’s Opbakkers naar aanwijzing op de verpakking in 1 el zonnebloemolie goudgeel. Breng de aardappelen op smaak met zout en peper.

Stap 2: Voeg wat zout en peper rondom de biefstukken. Verhit een bakpan met een klontje roomboter en 1 el zonnebloemolie. Bak de biefstukken 2-4 minuten aan beide zijden, afhankelijk van de garing die je wil bereiken. Leg de biefstukken op een bord afgedekt met aluminiumfolie om te rusten. Gebruik de bakpan daarna om de uien rustig in te bakken tot ze goudbruin en zacht zijn. Blus de uien tussendoor af met 2 el water om ze wat sneller gaar te krijgen.

Stap 3: Terwijl de aardappelen en uien bakken, kan er een salade gemaakt worden van sla, komkommer, tomaat en croutons. Maak de salade af met een dressing.

Serveer de biefstuk met de gesmoorde uien, salade en gebakken aardappels.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker