Ga naar de inhoud
`

Boerenomelet met aardappel en groenten met grof volkorenbrood

Een goede gevulde omelet, lekker als ontbijt of lunch.

Lunch
4 personen
20 minuten

Ingrediënten:

Product
  • 450 g Cêlavíta Oma’s opbakkers, in kleine stukjes gesneden
  • 150 g spekreepjes
  • 6 eieren
  • 200 ml melk
  • Peper en zout, naar smaak
  • 300 g groenten, divers, in kleine stukjes gesneden
  • 1 el roomboter
  • 8 sneden grof volkorenbrood.

Bereidingswijze

Stap 1:
Bak in een ruime koekenpan op matig vuur de spekreepjes bruin.

 

Stap 2:
Ondertussen de eieren loskloppen in de melk en hieraan al peper en zout toevoegen.

 

Stap 3:
Voeg de gemengde groenten, aardappel en roomboter toe aan de bakpan met spekreepjes, bak dit circa 3 minuten mee. Giet het melk en eiermengsel in de pan. Doe de deksel op de pan en zet de pan op matig vuur. Gaar de omelet in circa 6 minuten.

 

Stap 4:
Laat de omelet uit de pan glijden op een grote schaal. Serveer met volkorenbrood.

 

Tip: Een boerenomelet is ideaal om restjes groenten op te maken.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker