`
Ongehutste pot: wokjes met rookworst
Hoofdgerecht
3 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 450 g Cêlavíta’s snelle wokkers
- 2 el zonnebloemolie
- 250 g geschrapte waspeen, in stukjes van ca. 2,5 cm gesneden
- 2 witte uien, geschoond en in halve ringen gesneden
- 1 el roomboter
- Peper en zout, naar smaak
- 1 rookworst
Extra nodig:
Keukenpapier
Bereidingswijze
Stap 1:
Verhit in een ruime wokpan 2 eetlepels zonnebloemolie. Voeg hieraan de Cêlavíta wokjes en gesneden waspeen toe. Bak de wokjes in ca. 8 à 10 minuten goudbruin, regelmatig omschudden. Voeg als laatste de gesneden ui en een eetlepel roomboter toe en bak dit nog zo’n 3 minuten verder.
Breng de ongehutste pot op smaak met peper en zout.
Stap 2:
Verwarm ondertussen de rookworst naar aanwijzing op de verpakking.
Stap 3:
Serveer de ongehutste pot met de rookworst bovenop en serveer er een saus bij naar wens.
Tip:
Lekker met jus, mosterd e/o piccalilly.