Ga naar de inhoud
`
Ongehutste pot: wokjes met rookworst
Hoofdgerecht
3 personen
30 minuten
Ingrediënten:
Product
  • 450 g Cêlavíta’s snelle wokkers
  • 2 el zonnebloemolie
  • 250 g geschrapte waspeen, in stukjes van ca. 2,5 cm gesneden
  • 2 witte uien, geschoond en in halve ringen gesneden
  • 1 el roomboter
  • Peper en zout, naar smaak
  • 1 rookworst

 

Extra nodig:

Keukenpapier

Bereidingswijze

Stap 1:

Verhit in een ruime wokpan 2 eetlepels zonnebloemolie. Voeg hieraan de Cêlavíta wokjes en gesneden waspeen toe. Bak de wokjes in ca. 8 à 10 minuten goudbruin, regelmatig omschudden. Voeg als laatste de gesneden ui en een eetlepel roomboter toe en bak dit nog zo’n 3 minuten verder.
Breng de ongehutste pot op smaak met peper en zout.

 

Stap 2:

Verwarm ondertussen de rookworst naar aanwijzing op de verpakking.

 

Stap 3:

Serveer de ongehutste pot met de rookworst bovenop en serveer er een saus bij naar wens.

 

Tip: 

Lekker met jus, mosterd e/o piccalilly.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker