![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/pieper_notext.png.637b12.webp)
`
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/pieper_notext.png.637b12.webp)
Ongehutste pot: wokjes met rookworst
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/gerecht.png.29b722.webp)
Hoofdgerecht
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/persoon.png.31046d.webp)
3 personen
![](https://celavita.nl/app/themes/celavita/public/images/klok.png.e8f983.webp)
30 minuten
Ingrediënten:
![Product](https://celavita.nl/app/uploads/2024/01/Sneller-wokkers.png)
- 450 g Cêlavíta’s snelle wokkers
- 2 el zonnebloemolie
- 250 g geschrapte waspeen, in stukjes van ca. 2,5 cm gesneden
- 2 witte uien, geschoond en in halve ringen gesneden
- 1 el roomboter
- Peper en zout, naar smaak
- 1 rookworst
Extra nodig:
Keukenpapier
Bereidingswijze
Stap 1:
Verhit in een ruime wokpan 2 eetlepels zonnebloemolie. Voeg hieraan de Cêlavíta wokjes en gesneden waspeen toe. Bak de wokjes in ca. 8 à 10 minuten goudbruin, regelmatig omschudden. Voeg als laatste de gesneden ui en een eetlepel roomboter toe en bak dit nog zo’n 3 minuten verder.
Breng de ongehutste pot op smaak met peper en zout.
Stap 2:
Verwarm ondertussen de rookworst naar aanwijzing op de verpakking.
Stap 3:
Serveer de ongehutste pot met de rookworst bovenop en serveer er een saus bij naar wens.
Tip:
Lekker met jus, mosterd e/o piccalilly.