Ga naar de inhoud
`

Patatas Bravas met geroosterde paprika

Heerlijk gekruide aardappeltjes met geroosterde groente en een licht pittig sausje.

Hoofdgerecht
2 personen
30 minuten

Ingrediënten:

Product
  • CêlaVíta Patatas Bravas
  • 4 puntpaprika’s
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el Italiaanse kruiden (gedroogd)
  • 2 el balsamico
  • 3 el mayonaise
  • 1 el sriracha
  • 1 tl paprikapoeder
  • 50 g feta
  • Handjevol verse peterselie
  • Snuf zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1: 

Verwarm de oven voor op 200graden Celsius.

 

Stap 2:

Snijd de paprika in stukken en voeg deze toe aan een ovenschaal. Hierover doe je de olijfolie, geraspte tenen knoflook, Italiaanse kruiden, balsamico, zout en peper. Meng goed en rooster de paprika’s voor circa 30 minuten in de oven.

 

Stap 3:

Bak ondertussen de Patatas Bravas in een koekenpan met wat olijfolie totdat deze mooi goudbruin zijn

(circa 12 minuten).

 

Stap 4:

Maak een sausje door de mayonaise, sriracha en paprikapoeder te mengen en voeg eventueel nog wat peper toe.

Beleg het bord met de Patatas Bravas en de geroosterde paprika. Top de paprika af met verkruimelde feta en verse peterselie en zet de saus voor de Patatas Bravas erbij.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker