Ga naar de inhoud
`

Roast Potatoes Salade

Een warme salade met knapperige groente, verse kruiden en een lekker sausje.

Hoofdgerecht
2 personen
40 minuten

Ingrediënten:

Product
  • Ovenschaal CêlaVíta Roast Potatoes
  • 200 g sperziebonen
  • 150 g kikkererwten (uitgelekt)
  • 1 el knoflook
  • 1 el paprikapoeder
  • 3 el mayonaise
  • 1 el mosterd
  • 1 el olijfolie
  • Handjevol verse bieslook
  • Handjevol verse dille
  • 1/2 citroen
  • Snuf zout en peper
  • 30 g parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Stap1:

Verwarm de oven voor op 220graden Celsius.

 

Stap 2:

Spoel de kikkererwten af en voeg ze toe aan een ovenschaal met wat kerrie, paprikapoeder, zout en peper. Meng dit er goed doorheen.

Doe zowel de kikkererwten als de aardappelen voor 30 minuten in de oven. Schep halverwege de aardappeltjes even om.

 

Stap 3:

Bak ondertussen in een koekenpan met olijfolie de sperziebonen met wat zout en peper zodat ze knapperig blijven.

 

Stap 4:

Maak een sausje door de mayonaise, mosterd, olijfolie, bieslook, zout en peper te mengen.

Snijd de peterselie en dille fijn.

 

Stap 5:

Meng de aardappelen, sperziebonen, kikkererwten, saus en verse kruiden door elkaar.

Top af met wat citroensap en rasp hier de parmezaanse kaas overheen.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker