Ga naar de inhoud
`

Patatas Bravas met garnalen en knoflook champignons

Een heerlijke combinatie die binnen een half uurtje op tafel staat.

Hoofdgerecht
2 personen
25 minuten

Ingrediënten:

Product
  • CêlaVíta Patatas Bravas
  • 200 g garnalen
  • 400 g kastanje champignons
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl chilicrunch
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/2 citroen
  • Handjevol verse peterselie

Bereidingswijze

Stap1:

Verwarm de oven voor op 220graden Celsius en bak hierin de Patatas Bravas in circa 20 minuten goudbruin. Schep ze halverwege om.

 

Stap 2:

Snijd de champignons in kwartjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg ondertussen de geraspte tenen knoflook, zout en peper toe. Bak dit circa 5 tot 10 minuutjes en voeg als laatste de verse peterselie toe.

 

Stap 3:

Bak de garnalen in een koekenpan met wat olijfolie en voeg de chili crunch, paprikapoeder en peper toe . Dit hoeft maar heel kort!

Maak je bordje op met de Patatas Bravas, knoflook champignons en garnalen. En top af met wat citroen sap en verse peterselie.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker