`
Texmex wok
Aardappeltjes, merguez worstjes en maïs, met lekkere texmex kruiden. Snel klaar en vol smaak.
Hoofdgerecht
2 personen
20 minuten
Ingrediënten:
- 450g CêlaVíta Rode opbakkers
- 4 Merguez worstjes
- 2 el zonnebloemolie
- 100 g babymaïs, over de lengte gehalveerd
- 1 witte ui, in parten gesneden
- 1 el texmex (of cajun) kruiden
- Zout, naar smaak
1 avocado - Paar takjes koriander
- 1 limoen
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm een grillpan. Grill de merquez worstjes rondom op matig vuur gaar. Dit duurt circa 8 minuten.
Stap 2:
Ondertussen een koekenpan verhitten met 2 el zonnebloemolie. Bak de aardappeltjes in circa 10 minuten goudgeel. Voeg dan de babymaïs en ui toe. Wok alles samen tot het geheel goudgeel is. Voeg dan pas de cajunkruiden en zout toe. Wok dit nog circa 1 minuut door.
Stap 3:
Snijd de avocado in partjes. Serveer de wok met de merquez worstjes en de avocado.
Garneer met blaadjes koriander en een schijfje limoen.