
`

Patatas Bravas met Spaanse spiesjes en sriracha-mayonaise
Deze heerlijke Spaanse klassieker zet je binnen no-time op tafel. Je bereidt ze eenvoudig op de barbecue, in de oven of Airfryer.

Hoofdgerecht/BBQ

2 personen

30 minuten
Ingrediënten:

- 1 CêlaVíta ovenschaal Patatas Bravas
- 1/2 courgette
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- (vega) balletjes
- Peper, zout (naar smaak)
Voor de sriracha mayonaise
- 2-3 el mayonaise
- 1 el sriracha (naar smaak)
- Citroensap
- Snufje zout
Bereidingswijze
Stap 1. Snijd de courgette in plakken van 1-2 cm en de gele en rode paprika in grote stukken.
Stap 2. Meng de groenten in een kom met een scheutje olijfolie, paprikapoeder, peper en zout.
Stap 3. Rijg de groenten en balletjes aan een satéstokje.
Stap 4. Grill de BBQ-spiesjes en CêlaVíta Patatas Bravas op de barbecue.
Stap 5. Maak ondertussen de sriracha mayo door alle ingrediënten goed te mixen.
Stap 6. Serveer de Patatas Bravas en spiesjes met een beetje sriracha mayonaise.