`
                
                
                
                
            
            
            
            Patatas Bravas met garnalen en knoflook champignons
Een heerlijke combinatie die binnen een half uurtje op tafel staat.
                                                                    Hoofdgerecht
                                    
                                                            
                                                                    2 personen
                                    
                                                            
                                                                    25 minuten
                                    
                                                            Ingrediënten:
- CêlaVíta Patatas Bravas
 - 200 g garnalen
 - 400 g kastanje champignons
 - 2 tenen knoflook
 - 1 tl chilicrunch
 - 1 tl paprikapoeder
 - 1/2 citroen
 - Handjevol verse peterselie
 
Bereidingswijze
Stap1:
Verwarm de oven voor op 220graden Celsius en bak hierin de Patatas Bravas in circa 20 minuten goudbruin. Schep ze halverwege om.
Stap 2:
Snijd de champignons in kwartjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg ondertussen de geraspte tenen knoflook, zout en peper toe. Bak dit circa 5 tot 10 minuutjes en voeg als laatste de verse peterselie toe.
Stap 3:
Bak de garnalen in een koekenpan met wat olijfolie en voeg de chili crunch, paprikapoeder en peper toe . Dit hoeft maar heel kort!
Maak je bordje op met de Patatas Bravas, knoflook champignons en garnalen. En top af met wat citroen sap en verse peterselie.